Perličky našich dětí

001.jpg
Malé děti umí někdy vymyslet opravdu úsměvnou hlášku. Některé ty naše můžete sledovat v tomto článku. Jistě vás pobaví jako nás...

Milí rodiče, prarodiče a kamarádi,

chceme se s Vámi podělit o slovní úsměvné perličky našich dětí. Budeme rádi, když se také připojíte a budete s námi sdílet prožité okamžiky štěstí, radosti a lásky při přebreptech, hláškách a rozumech vašich malých pacholat.

Tady jsou některé z nich.

Při vojenské přehlídce ke stému výročí Československé republiky náš tříletý syn řekl. „Mami, ty meče mají na zlého draka, že jo?“ V duchu s ním musím s úsměvem souhlasit a přeji všem dětem, aby co nejdéle žily v pohádkovém světě plném nádherných iluzí.

Tříletý syn se ptá babičky. „ Babi, dostaneš také nějaký dárek od Ježíška?“ S vážnou tváří mu odpoví jeho pětiletý bráška. „No, nevím jestli na babičku něco zbude, letos se narodilo hodně dětí.“

Šišlavému pradědovi: „Tak si myslím dědo, že budeš muset taky chodit na logopedii“

Při večeři: Dojez konečně tu večeři. „Už nechci! Babička říkala, že dobrého stačí málo.“

Mladší syn se ptá: „Mamí, proč prababička nemá zuby?“ Starší dcera odpovídá: „ Ty jsi hloupý, protože je má v šuplíku.“

Často říkám dětem, že je mám ták MOC ráda (a ukážu rukama, jak moc). A syn mi na to vždy odpoví takto: "Taky Tě mám rád, ale MÁLO, protože mám malé ruky, víš?"

Když měla dcera asi tak 3 roky, řekla jí prababička láskyplně: "Ty jsi náš malý andílek." A dcera jí na to odpověděla: "Jo, ale křídla jsem nechala doma."

A co Vy? Těšíme se na vaše příspěvky na FB.